Hus med tomt

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianSwedish

Hus med tomt

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianSwedish

Björkudden Husmodeller

I Björkudden har vi 30st olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov. Det finns ett 20-tal olika färdiga husvarianter att välja på, se VM Passivhus, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende, se Silverstad Arkitektbyrå. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller.

Plusenergihus

Normalt är plusenergihus ovanliga i Sverige oftast pga det höga slutpris till kund. VM Passivhus AB kommer här in med en helt ny era inom hustillverkning och byggnation av miljöanpassade hus. Våra plusenergihus producerar mer energi/el än vad som förbrukas till hushållet. Vi erbjuder nu plusenergihus som har ett betydligt lägre pris än vad den övriga marknaden kan erbjuda. Utöver det låga huspriset får våra kunder även monterade solpaneler med en kapacitet på ca 15,000 kWh (VM Plussenergihus förbrukar ca 7,000 kWh).

Plusenergihus G 120 S

3,600,000:- inkl. tomt på 1,629 kvm

På Ejdervägen 6 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 107 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 1 badrum plus 60 kvm isolerad vind som kan inredas till ca 25 kvm boyta. Husets unika konstruktion med ett U-värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 12,000 kWh. Hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 5,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 elbil som följer med i husköpet.

Plusenergihus G 150 S

3,900,000:- inkl. tomt på 1,530 kvm

På Spovvägen 6 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 135 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum plus 88 kvm isolerad vind som kan inredas till ca 35 kvm boyta. Husets unika konstruktion med ett U-värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh. Hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 elbil som följer med i husköpet.

Passivhus

Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, elbil, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er. VM Passivhus FH är en Serie på 3 styck standardhus från 72 kvm till 122 kvm boyta.

Passivhus G 76 SL

1,995,000:- inkl. tomt på 1,596 kvm

På Ejdervägen 4 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Passivhus på 75 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 1 badrum, förberett för bastu alternativt tvättstuga, 2 st rymliga förråd. Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, elbil, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er.

Passivhus G 72 TP

2,395,000:- inkl. tomt på 1,644 kvm

På Spovvägen 5 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Passivhus på 108 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 2 badrum, förberett för bastu alternativt tvättstuga, 2 st rymliga förråd. Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, elbil, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er.

Passivhus G 90 TP

2,695,000:- inkl. tomt på 1,686 kvm

På Spovvägen 4 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Passivhus på 122 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum, förberett för bastu alternativt tvättstuga, klädkammare och förråd. Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, elbil, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er.

VM Stenhus

Nedan kan ni se några av våra husmodeller som ni kan använda som en slags inspirationskälla. Tillsammans hittar vi sedan rätt husmodell utifrån era drömmar, er stil, behov av praktiska lösningar eller skapa er egen variant av en husmodell.

VM Stenhus Arboga

2,200,000:- inkl. tomt på 1,611 kvm

På Spovvägen 1 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 70 kvm boyta fördelat på 3 rum och kök med 1 badrum. Taket är förlängt över terrass med balkongdörr från sovrum. Med en balkongdörr och stora glaspartier i vardagsrummet får man ett mycket bra ljusinsläpp. Arboga har en mer ”traditionell” design om man jämför med Loftahammar.

VM Stenhus Loftahammar

2,400,000:- inkl. tomt på 1,744 kvm

På Spovvägen 3 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 70 kvm boyta fördelat på 3 rum och kök med 1 badrum. Loftahammar har en mer ”modern” design om man jämför med Arboga. I övrigt har de båda husen samma planlösning och standard. Med en takhöjd på ca 3,4 meter och öppen planlösning görs detta hus till ett rymligt fritidshus med villastandard.

VM Stenhus Mörbylånga

3,000,000:- inkl. tomt på 1,686 kvm

På Spovvägen 4 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 100 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 1 badrum. Mörbylånga har en 43 kvm öppen kök- och vardagsrumslösning med 3,6 meter takhöjd samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Mörbylångas välplanerade planlösning och moderna design passar till familjeboende, eller kanske det ultimata fritidshuset.

VM Stenhus Istbo

3,100,000:- inkl. tomt på 1,644 kvm

På Spovvägen 5 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 112 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 1 badrum. Istbo är ett hus med öppna ytor, stort loft med en “gångbro” över till en in och utvändig balkong. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med ca 6 meters takhöjd och takfönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Loftet kan delas upp i 2 rum med en toalett vid behov.

VM Stenhus Björkudden

3,500,000:- inkl. tomt på 1,596 kvm

På Ejdervägen 4 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 133 kvm boyta fördelat på 6 rum och kök med 2 badrum. Björkudden är ett rymligt litet/stort 1 1/2 planshus med en balkong på 12kvm. 2 dubbla och 2 enkla balkongdörrar som leder ut till alla husets väderstreck och våningar. Öppna planlösningar för kök/vardagsrum samt allrum på våning 2.

VM Stenhus Ejderbo

3,600,000:- inkl. tomt på 2,071 kvm

På Andvägen 2 i Björkudden säljes ett nyproducerat VM Stenhus på 130 kvm boyta fördelat på 4 rum och kök med 2 badrum. Ejderbo är ett välplanerat 1 plans hus med 3 sovrum varav ett “Master” med en “Walk In” garderob och badrum. Ett rymligt förråd och och skafferi samt en öppen planlösning för kök och vardagsrum ger ett trivsamt och funktionellt boende.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.