Hus med tomt

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianSwedish

Hus med tomt

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianSwedish

3st byggklara tomter i vackert landsbygdsområde

Här i Charlottenberg 4 km utanför Köping Centrum bor ni i ett vackert landsbygdsområde med utsikt över åkrar. Charlottenberg är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar landsbygden men ändå kan ta dig på några minuter till Köping.
Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har goda kommunikationer med bland annat Mälarbanan och E18. Här finns både grundskola och gymnasium.

Närliggande faciliteter

Oavsett om du är nybörjare, glad motionär eller proffs finns goda möjligheter till riktigt bra golf i Köping. Köpings golfklubb bjuder på nyrenoverade och välskötta banor i toppklass. Banan är en varierande 18-håls park- och skogsbana i vacker natur. Här finns kiosk och restaurang, och man erbjuder trivsamt boende och förmånliga golfpaket med greenfee och måltider. 
Varma sommardagar på badstranden. Eller kalla vinterdagar i badhuset. Köping bjuder på både och! Strax söder om Köping, i ett trivsamt grönområde vid Mälaren, ligger Malmön. Varma sommardagar lockar den fina sandstranden många solbadare. Vid badplatsen finns omklädningsrum, toalett, grillplats och en liten lekpark.
Det finns gott om fornlämningar i Köpingstrakten, och att upptäcka dem är ett äventyr som passar både nyfikna barn och intresserade vuxna. I en liten sagobok berättar korpen Fenja om en del av alla de spännande gamla sagor och sägner som är förknippade med fornlämningarna.
Upptäck naturen runt Köping till fots. Du kan förstås vandra helt efter eget huvud, eller så kan du följa någon av de vandringsleder som passerar kommunen. I Köping finns även tre mountainbikespår, och oavsett om du föredrar fart och svårare terräng eller lättare åkning kan du hitta en favorit.  

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.