Hus med tomt

Hus med tomt

Charlottenberg Husmodeller

I Charlottenberg har vi 3st olika tomter till salu där alla har olika former och storlekar. Här kan du välja vilken tomt som skulle passa just dig och dina behov bäst och sedan välja en hustyp som passar er och era behov. Det finns ett 20-tal olika färdiga husvarianter att välja på, se VM Passivhus, men det finns även möjlighet att skräddarsy dessa villor så att du får ditt absoluta drömboende, se Silverstad Arkitektbyrå. Samtliga husmodeller erbjuds med stilrena och bra materialval, exempelvis med 3 stavs ekparkett och klinkers i hallen m.m. Möjlighet till olika tillval som exempelvis köksändringar, kamin, garage och altan går utmärkt att göra till samtliga husmodeller.

Plusenergihus

Normalt är plusenergihus ovanliga i Sverige oftast pga det höga slutpris till kund. VM Passivhus AB kommer här in med en helt ny era inom hustillverkning och byggnation av miljöanpassade hus. Våra plusenergihus producerar mer energi/el än vad som förbrukas till hushållet. Vi erbjuder nu plusenergihus som har ett betydligt lägre pris än vad den övriga marknaden kan erbjuda. Utöver det låga huspriset får våra kunder även monterade solpaneler med en kapacitet på ca 15,000 kWh (VM Plussenergihus förbrukar ca 7,000 kWh).

Plusenergihus G 150 S

4,500,000:- inkl. tomt på 1,742 kvm

På Charlottenbergsvägen 3 ca 3 km från Köping säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 135 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum plus 88 kvm isolerad vind som kan inredas till ca 35 kvm boyta. Husets unika konstruktion med ett U-värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh. Hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 elbil som följer med i husköpet.

Plusenergihus G 120 TP

5,200,000:- inkl. tomt på 2,222 kvm

På Charlottenbergsvägen 5 ca 3 km från Köping säljes ett nyproducerat VM Plusenergihus på 172 kvm boyta fördelat på 7 rum och kök med 2 badrum plus 23 kvm isolerat förråd samt 34 kvm balkong & Altan. Husets unika konstruktion med ett U-värde på 0,11 levereras med komplett solcellspaket som producerar ca 15,000 kWh. Hushållet förbrukar ca 7,000 kWh och överskottet på ca 8,000 kWh räcker ledigt att ladda / driva den nya VW ID.3 elbil som följer med i husköpet.

Plassivhus G 100 TP

3,600,000:- inkl. tomt på 2,222 kvm

På Charlottenbergsvägen 4 ca 3 km från Köping säljes ett nyproducerat VM Passivhus på 122 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med 2 badrum plus 15 kvm förråd. Passivhus Serie FH har samma grund, vägg och tak konstruktion som VM Plusenergihusen. Detta innebär att det oerhört bra isolering- / U-Värdet på 0,11 också gäller för husserie FH. Även standarden på fönster, dörrar, golv, kök och bad är detsamma som Plusenergihusen. Det vi gjort med husserie FH är att vi har ”bantat” ner huset utrustning såsom solpaneler, golvvärme, värme och ventilationssystem och tagit in dessa som tillval. Husen har fortsatt permanent boendestandard men ni som kund kan med tillvalen välja vilken prisnivå och standard som passar er.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.